Lite galghumor!

Igår började vår tvättmaskin att leva om! Och då menar jag rejält, riktigt rejält! Jag hörde en skräckblandad röst, som senare visade sig tillhöra min sambo, skrika: ”MAAAARLEENEEE! Är nåt fel på tvättmaskinen!! Ska det låta så här??!!? KOM HIT!!!!” Medans jag gick nerför trapporna hann jag fundera att det var verkligen förvånansvärt konstiga frågor med tanke på att maskinen levde om lika högt som att huset skulle ha blivit attackerat av 250 stycken gerillasoldater med maskingevär. I vilket fall som helst så gick jag in i tvättstugan och tryckte på avstängningsknappen och tystnaden spred sig återigen i huset. Jag vände mig mot Roger och frågade varför han inte gjorde det istället för att bara stå där, stirra på maskinen och skrika. Svaret blev bara ett ”jag vet inte” och i den sekunden visste jag att det inte går att lita på karlar när katastrofer är nära att inträffa och det är ju alltid bra att veta. Nu är i alla fall maskinen fixad och låter nästan ingenting alls… Tvärtom går den nu så tyst så jag kollar ofta så att det inte är nåt fel på den!
Idag tvättar jag, städar i garderober, slänger och donar. Jag har köpt väldigt mycket klädgalgar, sådana som kläderna inte ska glida av ifrån och min tanke är att alla gamla galgar ska bytas ut. När vi shoppade på Biltema så hittade jag väldigt bra och billiga galgar och kom med en famn fylld som jag tömde i kundvagnen. Roger tittade på mig och fnyste: ”Du och dina galgar! Nu börjar det väl ändå räcka?” ”Nej, det behövs ännu många, många fler”, svarade jag bara.
Jag har inga problem med att handla galgar, plastburkar, skruvar, spikar, verktyg, teknikprylar och sånt men när det gäller kläder så blir det tvärstopp och jag vet inte varför. Jag ids liksom inte.
Efter att vi varit på Biltema så gick vi sedan till just en klädbutik. Jag svepte omkring där som en yr höna i 10 minuter, gick sen fram till Roger och frågade om vi inte kunde gå nån annanstans i stället. -Hittade du ingenting?, frågade han. -Jo, det fanns en grej men jag struntar i det! -Men köp om det är nånting som du vill ha! -Nej, jag vill inte! -Varför inte??!? -Vi har ändå så lite galgar!!!

laundry-pinup-humor-demotivational-posters-1332214522

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Av och till är det motsatta könet lite för motsatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *