Analysera humor är som att dissekera en groda – ingen tycker egentligen om det och grodan dör för det mesta!

Äntligen är julen snart här, förbi och vi kan än en gång lägga den bakom oss. Ju äldre jag blir, ju jobbigare tycker jag att julen är… Inte för det! Det är skönt med ledighet och ha tid att umgås med sina nära och kära. Det är väl egentligen det julen mest borde handla om istället för all denna hysteri med julklappsinköp, matlagning, bakning och annat som vi anser hör julen till.

Nog om det! Alldeles nyss blev jag ”anklagad” av min yngste son igen för att ha dålig humor. Min fråga är: Vad är dålig humor? All humor är väl bra humor så länge den får någon att skratta, som i det här fallet, mig själv. Det började med att han kom till mig, sa att han skulle byta sängkläder men hittade inte de som han vill använda mest. Han vill nämligen inte ha blommiga. Eller rosa. Jag plockade fram åt honom lakan och påslakan varvid han direkt ville gå iväg. Jag sa till honom att vänta för han måste ju ha örngott också. – Örngott, frågade han, är det det man stoppar in kudden i? Jag sträckte fram örngottet till honom och sa: – Ja, testa du att stoppa in täcket i det här! Lycka till! Och så började jag gapflabba direkt för naturligtvis kom bilden upp i min hjärna hur min son förtvivlat och stånkande försöker det omöjliga. Är det dålig humor? Nej, jag tycker det är skitbra humor, sen får andra tycka vad de vill! 🙂

Jag vill också passa på att be om ursäkt för att jag varit/är dålig på att uppdatera bloggen. Jag har själv svårt att tro det men jag har ju faktiskt ett antal följare och er vill jag ju gärna ha kvar! Men så fort inspirationen faller över mig så skriver jag. Jag vill inte att det ska bli så att jag skriver bara för skrivandets skull, det ska kännas bra också. Titta gärna också in på min hemsida som visserligen fortfarande är under uppbyggnad men lite har jag lyckats få upp där ändå. Adressen dit är: http://lingebrand.se
Nu önskar jag er alla allt gott! Vi hörs igen, troligtvis nästa år!

e5274e431f6313ac83690df6420f8534

 

 

 

 

 

 

 

 


”Vem går våra tankar till om julen, lille vän? – Kalle Anka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *