Muffinsmagar, celluliter, sol och semester

Sista veckan på min semester! Det känns ändå rätt bra för det känns som att jag har varit ledig mycket längre än fyra veckor och det beror nog på den tropiska värme som hittade till Norrland. Vi har luftat oss med husvagnen, solat, badat och ätit gott. I denna tryckande värme så fick den outtalade dresskoden, (den som säger att man inte ska klä sig hur som helst när man är över 50), den fick fara så långt pepparn växer. Den annars ganska pryda Mimmi gick obekymrat omkring i minimalt med kläder och orkade inte ens tänka på eventuella kroppsliga skavanker. Det var det nog ingen som gjorde! Och samtidigt… Varför ska man bry sig om det? Nej, vi var många som stolt spatserade omkring med våra muffinsmagar och celluliter och det gick så bra så jag tror att jag kommer att göra likadant nästa år också!
Det svåraste med semester är att få sambon att koppla av. Han är en sån som alltid ”måste” göra något och har svårt för att bara vara. Jag försökte hypnotisera honom lite medans vi låg och solade och jag hörde hur han suckade, vände och vred på sig. Jag sa: ”Försök att bara vara här och nu! Gårdagen är redan borta och morgondagen kommer inte förrän imorgon. Bli vän med solen, värmen och vindarna och njut av att bara finnas till” Sen minns jag inget mer! Jag somnade! När jag vaknade hade sambon rengjort grillen, satt upp vindskyddet och grillat hamburgare. Ja, ja… Jag försökte i alla fall, präktig som jag är! 🙂

IMG_7123

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Man ska försöka leva ett sådant bra liv så att man inte behöver ta semester ifrån det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *