Just nu gillar jag inte solen…

Usch, vilket migränanfall jag har idag! Finns det nåt värre än dunkande skallebank? Det känns som att de få hjärnceller jag har rusar runt i huvudet som snabbtåget mellan Stockholm och Göteborg. Finns det nåt sånt förresten?
Här skiner solen och det är några plusgrader. Det skulle jag uppskatta i normala fall men nu håller jag mig inomhus med solglasögon på.
Gud, vad skönt det var att vältra sig i självömkan… Jag känner mig redan bättre!
Hoppas ni alla som läser detta får en kanondag idag!

”Jag behöver inte gå någon jävla charmkurs. Jag har redan en positiv inställning till alla idioter som kommer och gnäller”

5 kommentarer

 1. Profilbild Radhika skriver:

  tack ff6r din kommentar! Jag blev sje4lv ockse5 ff6rve5nad ne4r jag le5g pe5 det som kadaells Extrem fetma pe5 BMI-tabellen. Jag trodde inte det var se5 illa och ser mig sje4lv inte som se5 tjock. Bara lite rund Men nu ska jag ke4mpa se5 jag kommer ner till normal vikt de5 (enligt BMI) Kram

 2. Profilbild ulle skriver:

  Tack så jättemycket för din fina kommentar! Lägger till dig på bloglovin så jag kan läsa alla dina inlägg om det är okej?

 3. Profilbild ninnie skriver:

  Hej och tack snälla du! Jag är en rätt så positiv människa men just nu känns det inget vidare! Jag ska inte måla fan på väggen förrän vi varit hos läkare, men jag har själv jobbat med dementa så jag känner igen symtomen!Jag är helt enkelt livrädd!Kram tillbaks

 4. Profilbild Bitte skriver:

  Men oj,hua,skönt man slipper migrän :/ Har sett de som har,inte roligt.Men visst kna du länka till mig,bara kul.Gör detsamma med dig :)Ha en så brakväll du kan,hoppas anfallen gett sig nu.

 5. Profilbild attis skriver:

  Halloj. Jobbigt med skallebang. Hoppas det går över fort. Man behöver få gnälla av sej ibland. Det tycker jag är ganska skönt. Ha en bra fortsättning på dagen.Kramattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *