Jag ska få en jobbcoach!!

Snart är det slut på arbetslösheten för Mimmi ska få en jobb-coach! Tillsammans ska vi gå igenom mitt CV för att hitta eventuella fel eller oklarheter som jag skrivit. Sedan ska vi praktisera lite intervju-teknik. Inte för att jag blivit kallad till någon intervju dom senaste tre åren men man kan aldrig vara nog förberedd…
Sedan ska vi försöka hitta en praktikplats. Det borde inte vara så svårt för vilken arbetsgivare är så dum så dom tackar nej till gratis arbetskraft? Jag törs inte ens tänka på hur många praktikplatser jag haft genom åren, alla med förvissningen om att det eventuellt kan leda till anställning. Nu har ingen av dessa platser lett till någon anställning och själv blev man ersatt av en annan praktikant som i sin tur blir ersatt av någon annan osv osv.
Arbetsmarknaden idag är en jäkla cirkus, helst om man bor i ett mindre samhälle som jag gör.
Nu dryper detta inlägg av skruvad ironi men visst, jag ska ge jobb-coachen en chans, trots att det inte är JAG som måste bearbetas utan arbetsmarknaden.

”Det finns ingenting så meningslöst som ett kompetent utförande av det som inte borde utföras alls”

Gör mig glad! Rösta på bloggen:

Sajttoppen bloggstarts TopplistaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *