Tomtejobb!

Jag sitter nästan och väntar på att Arbetsförmedlingen ska höra av sig och erbjuda mig tomtejobb. Jag läste nämligen på Metro att arbetslösa kan tvingas att jobba som tomtar i år… Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hoo hoo, finns det några snälla barn här? Till våren får man väl jobba som påskkärring då, eller?
Artikeln jag skriver om finns att läsa här.

Tre stadier i en arbetslös individs liv:

1. Han tror på tomten
2. Han tror inte på tomten
3. Han ÄR tomten

2 kommentarer

 1. ”Han är tomten”.

  Vansinnigt roligt – tack!

  Ha det gott!

 2. Profilbild Anki skriver:

  Så på midsommar är det dags att vara utklädd till en midsommarstång, herre min je!

  Nej jag kryper ner och lägger mej nu

  Kram o Natti Natti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *