I en annan del av Norrland…

Nu är julen bortplockad både från bloggen och hemmet vilket känns skönt. Här i norr börjar redan dagarna att kännas längre och vi har +-0 grader så jag börjar få vårkänslor :).
Inspirationen till att blogga har varit obefintlig, vilket säkert har märkts. Jag har inte besökt mina favoritbloggar heller men jag skärper väl till mig så småningom.
Arbetet jag hade på gång är fortfarande inte i hamn. Jag tror att jag än en gång har stött på en arbetsplats utan kapten, det verkar finnas många sådana. Denna båt tog nog en omväg runt Australien så det blir spännande att se vad som händer.
Vad härligt förresten att ”En annan del av köping” är tillbaka i TV-rutan! Det är så uppfriskande att se människor som bara är sig själva och det är dom ju så otroligt bra på. Inga konstigheter här inte!
Nu ska jag ta mig i kragen och börja klä om ett par stolar. Det har jag tänkt göra nu i flera dagar men skjutit upp det hela tiden. Det blir ju så ibland när roligare saker kommer i vägen… Ha det gott!

”Vi bedömer oss själva efter vad vi känner att vi kan göra, medan andra bedömer oss efter vad vi redan har gjort”

2 kommentarer

 1. Profilbild Viktoria skriver:

  Hejsan : )
  Har läst igenom din blogg där jag sist slutade! Älskar dina citat : )!
  Hoppas ni mår bra allihopa. sköt om er!

  Kramar viktoria

 2. Profilbild Anki skriver:

  Ja, det ordspråket det stämmer till punkt och pricka

  Hoppas att Julen och Nyår har varit bra och en riktigt GOD FORTSÄTTNING på det nya året, önskar jag dej

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *