Schlagerfestivalen och annat trams…

Lördag kväll och nästan alla människor bänkar sig framför TV:n för att se schlagerfestivalen. Det enda jag undrar är: Varför? Jag förstår inte alls nöjet med att titta på detta spektakel som mestadels går ut på att kanalen i fråga ska dra in så mycket pengar som möjligt. Man ska ringa än hit och än dit och helst flera gånger i flera omgångar. Det lustiga är att ”ställningen är alltid oerhört jämn så om du vill se din favorit gå vidare så ring utav helvete”.  Och folk ringer och ringer. Vi får en vinnare som alla hyllar och som sen hamnar bland dom fem sämsta i den stooora melodifestivalen. Tidningsrubrikerna lyder: ”XXX stora flopp” och plötsligt är det bortglömt att det är svenska folket själv som röstat fram representanten. Då tittar jag hellre, (om jag måste välja), när Willy, snickaren dansar i Let´s Dance. Då drar jag på smilbanden lite i alla fall för han kan verkligen inte dansa. Det struntar dock han i och bjuder hej vilt på sig själv och det gillar jag. Det är underhållning för mig och troligtvis för många andra också eftersom han fortfarande är med i spelet. Heja Willy!
Till alla er som också vill lära er dansa så rekommenderar jag att ni tittar på detta finska filmklipp där dom lär ut hur man dansar disco. Jag har haft den på bloggen förut men den är så bra så jag kör en runda till.

”Att dansa med fötterna är en sak, men att dansa med hjärtat är en annan”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5otZ5lI0omA]

4 kommentarer

 1. Profilbild Anneli skriver:

  Denna instruktionsfilm behövdes verkligen för att få upp lite humörtempo för både mig och husbandet.

 2. Härligt med discodans så här på Alla hjärtans dag! 😀 Sitter här med ett stort leende…

  Minnena från slutet av 70-talet tränger sig på.

  Hoppas du har en bra dag!

 3. Profilbild Anki skriver:

  Precis idag kom jag att tänka på dej och funderade om det inte skulle komma ett inlägg från dej, och nu när jag kollade bloglovin, fick jag se att du skrivit!
  Glad vart jag!! Hoppas allt är bra med dej och jag håller med dej hellre tittar jag på Lets Dance och Willy, Heja Willy, säger jag oxå!

  Som jag skrev i mitt inlägg att det dröjer inte förrän någon kommer att sjung samtidigt som de pippar, för i kväll trodde jag att det var en Lido show från Paris, snart är det lika bra att de går utan kläder,
  Fattar inte vitsen med att vara halvnaken och sjunga, vad har det med Melodifestivalen att göra

  Natti Natti och så roligt att se dej blogga igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *