Allt ska man göra själv!

Till hösten hoppas jag att min arbetslöshet är över och att jag är min egen chef…en gång till! Vissa frågetecken finns fortfarande och helt övertygad känner jag mig inte att det är den rätta vägen men samtidigt så kan jag inte gå omkring och vänta på att någon vänlig själ ska anställa mig utan får väl ta tag i den frågan själv. Om det blir så, så kommer företaget att syssla med originalframställning av logotyper, annonser, webbsidor och annan marknadsföring. Fördelen med detta är ju att man inte är geografiskt bunden och det tackar vi den moderna tekniken för. Det ultimata för mig vore att både arbeta ”som vanligt”, helst 50-75%, och samtidigt ha företaget på sidan om, så har ni förslag på lediga arbeten där jag skulle kunna passa in så hojta gärna till! Naturligtvis kan ni också, redan nu, hojta till om ni tror att ni kommer att behöva det eventuella företagets tjänster i framtiden. Då sätter jag nog in en högre växel…
Jag kommer att lägga upp en slideshow här på bloggen med arbeten som jag gjort, och den kommer att fyllas på eftersom. Måste ju få göra lite reklam för mig själv på min egen blogg, inte sant? 🙂

act_like_a_lady_think_like_a_boss_xo-140908

 

 

 

 

 

Vad är det jag har tänkt göra affärer med? Åh, det är ganska enkelt, det är med andras pengar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *