Vinna eller försvinna? Grattis! Du vann…

Jag har fått en del frågor angående mitt val att dra mig undan all uppmärksamhet en tid framöver och jag skulle gärna vilja klargöra det, trots att jag tidigare bestämt mig att jag inte ska blogga om detta något mer… En del förstår mig helt och fullt, andra anser att då har ju den ”andra sidan” vunnit! I min värld finns det inga vinnare i såna här lägen, och om det fanns, när har man vunnit? Vad vinner man? Är man en stolt vinnare då?
Jag vill inte vara en vinnare i detta spel för jag vill inte ha det faktum att jag, medvetet, gått ut för att bryta ner en annan människa på mitt samvete. Vissa kan nog göra det utan att blinka, men inte jag. Utåt sett så uppfattar nog de flesta mig som kaxig, stor i käften och full av åsikter. Det är sant, sån är jag! Men det innebär inte att jag är elak och vill andra människor illa, inte ens mina ”fiender” vill jag nåt illa, jag vill bara vara ifred!
Jag är ingen ängel och gudarna ska veta att jag också kan snacka ”skit” om jag är på det humöret MEN… Jag hittar inte på en massa lögner om andra människor, utan det jag säger är fakta. Om då negativ fakta är det som klassas som ”skitsnack”, ja, då snackar jag också, precis som de flesta av oss, skit ibland! 😉

most-famous-quotes-about-winner

 

”Pröva att leka ”Omvända Skvaller Leken”. Se hur många bra och snälla saker du kan säga bakom någons rygg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *