Va eré som luktar?

V.I.Poo-reklamen är det väl inte många som missat? Det är en spray man ska spruta i toalettstolen innan man gör nummer 2 (jag gör ju aldrig det men i alla fall). Syftet är att det inte ska lukta skit när man skiter utan det ska lukta rosor, lavendel, citron eller frukt. I reklamfilmen så verkar produkten huvudsakligen rikta sig till damer. Damer som är för fina för att lämna odörer efter sig och gärna framstår som att de bajsar volanger och fiser glitter. Herrarna som besöker toaletten strax efteråt njuter av väldoften för att sen två minuter efteråt förstöra den, för av någon anledning så har de ingen rosluktande spray i innerfickan. Slutsats: När män skiter ska det lukta skit och när kvinnor gör det ska det lukta som en blommande sommaräng. Det som jag reagerade mest på i reklamen, som of course är amerikansk, är att i landet over there verkar de ha förskräckligt mycket vatten i toastolarna!!! Lite för mycket spray så svämmar det ju över!  Nog med skitsnack för den här gången… Bifogar en länk till reklamfilmen! 

https://www.youtube.com/watch?v=L37-3v7DyYs

 

”Man till gråtande hustru: ”För guds skull, det är bara en reklamfilm! Han kommer tillbaka till henne när hon har borstat tänderna.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *