Som du vill, min kära man, men här ska skåpet stå, sa frun…

Nu har jag köpt en grej som jag aldrig har ägt i mitt relativt långa liv. En STAVMIXER! Jag fullkomligt älskar den och vet inte hur min tillvaro kunnat fungera utan den tidigare. Nackdelen är att jag vill mixa ALLT! Idag gjorde jag korv stroganoff och slängde fram frågan till sambon om jag kanske skulle testa att mixa den så det blir som en korvfärssås men han bara suckade och skakade på huvudet så jag drog slutsatsen att det kanske inte var någon bra idé! I vilket fall som helst så är den kanon och kommer att användas flitigt! 
Jag har också omorganiserat en hel del i mitt kök på senare tid. Rensat bort ganska mycket grejer som aldrig används, flyttat om, köpt burkar och märkt upp dessa. Det känns bra att det är gjort men karln är förvirrad och jag själv minns inte riktigt hur jag tänkte (vilket jag inte gärna erkänner)! Så medans vi springer som yra höns i köket och letar saker så kan vi åtminstone trösta oss med att det i alla fall är välorganiserat. Det viktigaste är ju att jag vet var jag lagt stavmixern! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Ordning är när man genast vet var man absolut inte behöver leta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *