Du vet att det är en dålig dag då du sätter på bh:n åt fel håll och den passar bättre!

Idag har det hittills varit en fullkomlig SKITDAG! Jo, jag har sådana jag också… En sån där dag som man känner redan när man slår upp sina blå att idag blir det inte bra. När irritationen kryper under skinnet och försöker tränga sig ut från porerna. Det kliar överallt, man är trött och vill helst bara sova bort allting. Trots allt så fick jag min skrivelse till FK klar. Själva skrivandet gick snabbt och utan komplikationer, värre var det med utskriften. Skrivaren vägrade skriva ut alla orden. Jag justerade skrivarhuvudena och rengjorde bläckpatronerna men det hjälpte inte. Det äventyret slutade med att jag avinstallerade skrivaren helt och hållet och gjorde en ominstallation. Allt detta tog över två timmar och då ingick också en massa spring fram och tillbaka.
Jag hade ju planerat att klä om sänggaveln (för andra gången) idag också. Jag tänkte för mig själv att, nej inte idag, låt det vänta, men innan jag ens tänkt klart så hade jag börjat flytta sängen för att komma åt. Efter 10 minuter så gick det att beskåda en halvgalen, frustrerad kärring i detta hus. Hon viftade och skrek åt en silverfärgad, tämligen ny häftpistol som vägrade att låta sig fyllas på med klammer. Den frustrerade tanten gick med bestämda steg till garaget, smällandes i alla dörrar och letade efter den gamla häftpistolen. Varför köper man nytt fast det gamla fungerar? Efter mycket om och men så är nu även det projektet färdigt. Jag tror det blev bra! Jag har inte kollat så noga… Jag bäddade sängen och fick den tillbaka på sin plats. Sen hamnade jag ovanpå den. Jag bara slängde mig raklång i den och där låg jag tills sambon kom hem. Efter att jag berättat åt honom om min skitdag och svurit över den nya häftpistolen så kommer han en stund senare, glad i hågen, in med ett stort paket klammer i handen och frågar om det var dessa jag försökt få in för i så fall är det inte rätt. När han står där med ett leende, kanske en aning skadeglad över att jag gjort fel, så tappar han hela paketet och alla tusentals klammer far ut över hela golvet. Och nej! Det var inte dessa klammer jag försökt få in i häftpistolen!
Nu däremot försöker han få in dom i dammsugaren. 

”Man får starkare ben i uppförsbacke”

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *