Livet är som ett bankkonto!

Ja, det är faktiskt en bra jämförelse! Vi har många människor runt omkring oss: familj, vänner, arbetskamrater, släkt, bekanta med mera och alla använder sig av mitt livskonto på det ena eller andra sättet! Vissa sätter in medel helt utan baktankar och i överflöd, andra sätter aldrig in nånting utan plockar bara ut när det finns nånting att hämta! Det är dem sistnämnda man ska se upp med för har man för många sådana så blir man bankrutt och då finns det ingenting kvar till de som verkligen gjort sig förtjänt av en hacka!
De flesta förstår nog att jag inte pratar om pengar utan om tid, kärlek, engagemang och så vidare… Känslobanken, helt enkelt! Personligen har jag ganska högt saldo just nu men jag har spärrat kontot och ger bara utdelning till, inte personer som vill ha, utan till personer som förtjänar det!

521894_459739907442056_640059572_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du blir bjuden så ta emot. Om du blir slagen så spring!

2 kommentarer

  1. Profilbild lena skriver:

    Tänk att du alltid har så kloka tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *