Tack!

Jag vill säga ett stort TACK till er alla som lägger ner tid på att läsa det jag har på hjärtat. Jag startade denna blogg 2008, bloggade ganska flitigt och fick en hel del återkommande besök. 2010 ledsnade jag och bloggen har, så gott som, bara stått still och samlat damm ända tills min nytändning kom för bara några veckor sedan! Tyvärr försvann över hälften av mina blogginlägg 2010 då jag gick över från blogger till att ha en helt fristående blogg under eget domän. Detta har också gjort att vissa av mina äldre inlägg kan se ”konstiga” ut idag eller ja, ni förstår säkert! Det var nog också en bidragande orsak till att jag då tappade sugen lite!
Men i alla fall! Alldeles nyss så loggade jag in på mitt webbhotells statistiksida och jag blev väldigt glatt överraskad och delar gärna med mig lite av siffrorna jag såg där!
Under april månad har denna blogg haft i snitt 103 besök/dag och 2803 besök hittills under hela månaden. Jämför man med till exempel Blondinbellas blogg så är det ju en fis i rymden men jag jämför inte med någon! Jag trodde att det skulle vara väldigt trögt att få besökare hit överhuvudtaget men den tanken har jag släppt nu. Ni läser ju faktiskt det lilla JAG skriver! 🙂
Ett speciellt och varmt tack ger jag ju givetvis till mina återkommande besökare. Jag har koll på återbesöksfrekvensen, den är hög och över hälften av de som prenumererar (RSS-feed) på bloggen finns i USA. Bättre betyg än så kan jag inte få och så länge ni vill läsa, skriver jag. Tack som fan!!!!

Thank-You2

 

 

 

 

 

 

 

 

 
”Det finns inga oanständiga ämnen, bara oanständiga författare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *